Hudpleie, Lag selv, Naturlig, Velvære

Hjemmelaget skjønnhetsbehandlig for tette porer

Husker dere dette innlegget her? Tette og forstørrede porer er ikke bare-bare og det er nettopp derfor de trenger ekstra mye pleie. Og finnes det noen bedre behandling enn naturlig og hjemmelaget pleie ferskt fra kjøleskapet? Her er to oppskrifter; først på en ansiktsskrubb og så en fruktsyrepeeling.

Poreminimerende ansiktsskrubb
1 ss varm honning
1 ss brunt sukker
3 dråper sitronjuice

Bland alle ingrediensene og påfør på huden. Masser den godt inn og la den sitte på 2-3 minutter før du vasker av. Husk å bruke tunge, sirkulære bevegelser med fingrene, men pass på at du ikke skrubber for hardt.

Fruktsyrepeeling med eple
125ml rent vann
85ml eplesidereddik
3 dråper sitronjuice

Bland alle ingrediensene sammen og ha i en liten boks med lokk som du setter i kjøleskapet. Påfør peelingen med en bomullspad etter rens.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Hjemmelaget skjønnhetsbehandlig for tette porer

  1. Er denne effektiv for å fjerne døde hudceller og fornye huden? Egnet for sensitiv hud? Hvor lenge skal den sitte på før man skyller den av? Kan den brukes en gang per uke?

    1. Ja, begge disse vil fjerne døde hudceller og fornye huden. Har du sensitiv hud vil jeg anbefale å prøve blandingen på en liten del av huden først for å se om du reagerer. Vil tippe at det holder med 5 minutter virketid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.