Hjemmelaget skjønnhetsbehandlig for tette porer

torsdag 8. november, 2012 - 4 Kommentarer »
Les Mer: Hudpleie, Lag selv, Naturlig, Velvære

Husker dere dette innlegget her? Tette og forstørrede porer er ikke bare-bare og det er nettopp derfor de trenger ekstra mye pleie. Og finnes det noen bedre behandling enn naturlig og hjemmelaget pleie ferskt fra kjøleskapet? Her er to oppskrifter; først på en ansiktsskrubb og så en fruktsyrepeeling.

Poreminimerende ansiktsskrubb
1 ss varm honning
1 ss brunt sukker
3 dråper sitronjuice

Bland alle ingrediensene og påfør på huden. Masser den godt inn og la den sitte på 2-3 minutter før du vasker av. Husk å bruke tunge, sirkulære bevegelser med fingrene, men pass på at du ikke skrubber for hardt.

Fruktsyrepeeling med eple
125ml rent vann
85ml eplesidereddik
3 dråper sitronjuice

Bland alle ingrediensene sammen og ha i en liten boks med lokk som du setter i kjøleskapet. Påfør peelingen med en bomullspad etter rens.

Skrevet av Mays Dakhil

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Ida Louise sier:

    skal man vaske vekk denne fruktsyrepeelingen med eple?

  2. Iselin sier:

    Er denne effektiv for å fjerne døde hudceller og fornye huden? Egnet for sensitiv hud? Hvor lenge skal den sitte på før man skyller den av? Kan den brukes en gang per uke?

    • Ja, begge disse vil fjerne døde hudceller og fornye huden. Har du sensitiv hud vil jeg anbefale å prøve blandingen på en liten del av huden først for å se om du reagerer. Vil tippe at det holder med 5 minutter virketid.

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.