Få sexy sotede øyne til nyttårsfesten

onsdag 19. desember, 2012 - 4 Kommentarer »
Les Mer: Fotoshoot, Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc

Nyttårsaften er kvelden for å glitre litt ekstra, og sotede øyne slår aldri feil. Sotede øyne er ikke så vanskelig som mange tror. Du skal alltid bruke minst tre farger for best effekt.

Når du skal sminke med mørke farger, kan det være lurt å starte med øynene først slik at du grunnlaget ikke blir ødelagt av skyggedryss. Legg en tykk svart kohl Terre d’Oc Kohl noir Bengale 705 langs den øvre og nedre vippekanten. Et godt tips kan være å legge en concealer som en base på øyelokket for å få best feste for øyeskyggen.

Begynn med den lysegrå skyggen Terre d’Oc Compact Eye Shadow gris Tighza 403 og legg den over hele lokket. Bland den svarte og grå skyggen og legg den i en c-form fra ytterkanten og inn mot midten av øyelokket. Deretter legges den svarte Terre d’Oc Powder Eye Shadow noir éclat Almora 505 skyggen i en c-form helt i ytterkant og jobb den opp i globallinjen.

Du kan også legge den svarte skyggen lenger inn på lokket om du ønsker en mer dramatisk effekt. Legg den mørke skyggen langs nedre vippekanten mot midten. Så legges den grå skyggen langs hele vippekanten over og inn mot øyekroken for å få fine overganger. Bruk en tykkere og ren pensel for å duse overgangene opp mot øyebenet.

For en ekstra dramatisk look legger du svart kohl/kajal på våtkanten oppe og nede. Et tips for fine overganger er å legge foundation under brynet og ned mot øyebenet. Avslutt med svart maskara Terre d’Oc Mascara noir Bengale 32.

Synes du at svart og grått blir for hardt, kan du sote med forskjellige bruntoner eller farger. Husk regel om å holde fokus enten på øyne eller lepper. Når øynene er så dramatisk sminket, bør leppene holdes nøytral i en beige eller lys rosafarge Terre d’Oc Lipgloss rose Ubud 302. Marker bryn for å ramme inn øynene, og legg rouge Terre d’Oc Blush coral Goto 821 i kinnene for å få glød.

Da håper vi at dere har fått noen gode tips og ønsker dere en stilfull nyttårsfeiring!

Av: Makeupartist Tone Merethe Aleksandersen

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Kristine sier:

    Fantastisk sminke!!! Takk for fine tips!

  2. Linn sier:

    Veldig flott:) Kanskje jeg skal kaste meg over soting selv. Blir ofte den samme sminken som alltid.

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.