Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Prakisk tips, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc, Vinter

Redningen for tørr vinterhud!

Huden merker fort at det har blitt kaldere ute, og da er det på tide å endre litt på hudpleierutinene. For mange kan det det være så enkelt som å innføre bruk av ansiktsolje, enten sammen med hudkremen du vanligvis bruker eller bruke oljen alene. Sheasmør er også veldig beskyttende og nærende for huden nå i vintermånedene og det kan dessuten brukes som kuldekrem. For å få maks utbytte av en ansiktsolje eller sheasmør må du være sikker på at disse er økologiske og helt fri for kunstige tilsetninger. Mineralolje f.eks. er svært ugunstig for huden.

Terre d’Oc har en 100% ren økologisk arganolje i sitt sortiment som er en høyverdig ansiktsolje. Smør noen dråper på renset hud og du vil kjenne at huden får maksimalt med pleie. Terre d’Oc sin Argan Elixir og Shea Elixir kan brukes på samme måte. Disse elixirene/ansiktsoljene er i tillegg til argan og shea, beriket med naturlige anti age virkestoffer. Helt rent, økologisk og uraffinert sheasmør finner du i Terre d’Oc Shea Pure Shea Butter. Denne bruker du på ansiktet som en beskyttende kuldekrem, på tørre områder som heler og albuer, og den er den beste leppebalsamen for tørre og sprukne lepper.

Ønsker du å holde deg til kremer som gir maksimalt med fukt og pleie, kan vi nevne Terre d’Oc Prickly Pear Face Cream, Terre d’Oc Secret Salve og Dr. Kadir Rainforest Balm. Disse er ideelle for sensitiv og tørr hud, og er selvsagt økologiske.

Ikke glem hendene i kulden. Det er sannsynligvis de som må slite uten den ekstra pleien som de egentlig trenger, fordi vi glemmer dem. Her fungerer arganolje og sheasmør også som førstehjelp. Smør neglene inn med noen dråper arganolje og de vil forbli sterke. Sheasmør smører du inn hendene med før legger deg. Ha gjerne på et par bomullshansker utenpå. Du vil våkne med fløyelsmyke hender. Om dagen er det en fordel å benytte seg av en mindre fet behandling. Prøv Terre d’Oc sin Shea håndkrem hvis du har veldig tørre hender, eller Prickly Pear håndkrem fra samme merke som har en lettere konsistens.

Lykke til med omleggingen til vinterens hudpleierutine!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Redningen for tørr vinterhud!

  1. er i 20årene og har ikke hatt store problemer med huden, og har hele veien pleiet med økologiske produkter tilpasset sensitiv hud. men nå merker jeg at huden kjennes strammere og tørrere enn aldri før. drikker masse, får i meg avokado, omega 3, olivenolje. i tillegg bruker jeg enten sheabutter eller arganolje hver dag som jeg masserer inn! likevel blir det ikke bedre og må nesten smøre meg 3-4 ganger om dagen for at huden skal holde seg. det er ikke slik som den pleier å være. har du noen råd til dette? please svar 🙂

  2. Hei! Kjempefint at du bruker økologiske hudpleieprodukter og får i deg sunne fettstoffer. Huden forandrer seg med tiden og med sesongen. Det kan virke som om huden din mangler fukt. Du gir den sunt fett i form av arganolje og sheasmør noe som er super pleie og er bra for å forhindre uttørring. Men det som kanskje huden din trenger i tillegg er fukt. Kanskje det er på tide å finne en god fuktighetskrem? I tillegg til fuktighetskrem kan det være lurt å fortsette å bruke arganolje og eller sheasmør for ekstr næring og for å forhindre uttørring, spesielt i vinterhalvåret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.