Dyrevelferd, Kosmetikk, Samfunnsansvar, Videoklipp

Hvem lider for din skjønnhet?


Vi i Grønn & Skjønn er opptatt av at produktene vi bruker er dyrevennlige. Vi ønsker ikke at dyr skal lide for menneskers forfengelighet. Men sannheten er at dyreforsøk foregår i bred skala. Les mer om dyretesting her og se NOAHs videosnutt over.

Er du opptatt av å velge produkter som ikke er testet på dyr?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Hvem lider for din skjønnhet?

  1. Hei, for meg er det avgjørende om kosmetikkprodukter jeg kjøper er dyrevennlige! Jeg har vært bevist på dette i over et år og kommer aldri til å kjøpe kosmetikk produkter som blir testet på dyr. Jeg har nå gått videre til å bli bevist på renholdsprodukter også! Jeg mener det er feil at dyr må lide for vår forfengelighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.