Makeup, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Terre d'Oc

Kundeomtale av Terre d’Oc Lipstick bois de Rose 207

Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger på mail fra våre skjønne kunder. Denne omtalen fikk vi via dette skjemaet på Grønn & Skjønn bloggen.

 

Produkt: Terre d’Oc Lipstick bois de Rose 207

Omtale: Denne leppestiften er myk og deilig å smøre ut, og holder seg myk og deilig hele tiden. (Ikke som andre leppestifter som kan være harde å smøre ut, og som stivner litt på leppene.) Jeg har lett lenge etter økologiske myke og gode leppestifter, og denne så langt best. Flott diskret rosafarge, men den heller bittebittelitt mot orange.

Skrevet av: Kaya

Kjøpes: Her hos Green Spirit!

Terre d'Oc Lipstick bois de Rose 207

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Husk at alle kan legge inn produktomtaler her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Kundeomtale av Terre d’Oc Lipstick bois de Rose 207

 1. Hei,

  Har nettopp sett på diverse produkter på nettsiden deres, og kom plutselig til å tenke på at alle omtaler som folk har skrevet, burde komme opp som en link på hvert produkt. F.eks. nederst burde det stå: produktomtale e.l. sånn at man kunne klikke på den for å se hva kundene synes.
  Det er ikke alle som kjenner bloggene til div. nettbutikker, og jeg må innrømme at når jeg er innom andre nettbutikker, er det sjelden jeg leter opp omtaler om produktene hvis det ikke står under hvert produkt.
  Mange ganger når man bestiller økologisk makeup på nettet, er produktomtalene veldig viktig, siden man vanligvis er langt unna butikken.
  Bare en førjulstanke…. 🙂

  1. Tusen takk, Kaya, for godt innspill! Du har absolutt rett i at omtalelinker burde ligge i nettbutikken under hvert enkelt produkt. Dessverre står det litt på kapasiteten vår, men håper vi kan prioritere dette snart! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.