Bak kulissene, Green Spirit

Takk 2012! Velkommen 2013!

Green Spirit startet med en drøm om å gjøre tilværelsen litt grønnere og skjønnere. Og jammen så grønt & skjønt 2012 var!

Jeg er utrolig stolt av å drive denne drømmen hver eneste dag, helt siden våren 2008 da eventyret startet. Jobben min har gitt meg så mye tilbake av glede, inspirasjon, engasjement, opplevelser og spennende innputt. Takk til alle dere som har fulgt oss på veien og gjort dette mulig!

Green Spirit handler ikke bare om en drøm, men også om det å satse på det man tror på. Vi tror på rettferdighet, sunnhet, renhet, genuinitet, ærlighet og sannhet. La oss fortsette å inspirere hverandre til å følge det vi tror på. En økologisk livsstil interesserer stadig flere, og det er takket være alle dere som sprer og deler det grønne budskapet.

Ingunn Mathisen, gründer og daglig leder Green Spirit / Grønn & Skjønn

For min egen del har 2012 vært et bemerkelsesverdig og stort år. Foruten å ha rundet 30 og fått Green Spirit opp til nye høyder, ble jeg mamma! Det igjen gir naturlig nok livet et nytt perspektiv. Det har blitt litt mindre tid til jobb og mer tid til den lille familien. Til tross for det har Green Spirit rullet videre.

2012 var året da Terre d’Oc sin økologiske BB-krem ble lansert med stort iver fra våre kunder, og Acorelles First Teeth gommebalm ble en hit blant våre nye verdensborgere. Nye forhandlere har kommet til og bidratt til en grønn og skjønn vekst i vårt landstrakte land, fra HårReisande i Gurskøy til ZAHF senteret i Rakkestad. Flere har fått øynene opp for vårt økologiske parfymeri på nett, og Grønn & Skjønn bloggens lesertall har steget betraktelig.

2013 blir et spennende år! Det er mye nytt på gang som jeg gleder meg til å fortelle. Bare følg med! 😉

Godt nytt år alle sammen og takk for det gamle!

Grønne hilsener fra
Ingunn Mathisen
Gründer og daglig leder, Green Spirit / Grønn & Skjønn

1 thought on “Takk 2012! Velkommen 2013!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.