Blomsterkrem til håret

torsdag 7. februar, 2013 - 4 Kommentarer »
Les Mer: Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips

Skulle du hatt kontroll over det frusete håret ditt eller fått definert de viltre krøllene dine? Eller rett og slett bare samlet håret og tilført glans og en fantastisk blomstret duft? Ja, da har vi produktet for deg!

Less is More Flower Whip er en økologisk stylingkrem med silkeprotein, honning, sheasmør, jojoba, bivoks og en herlig synergi av essensielle oljer av søtappelsin og ylang ylang. Denne luksuriøse stylingkremen gir lett tekstur og definisjon til alle hårtyper, og er ideell for krøller. Samtidig blir håret pleiet og næret på beste mulig måte. Silkeprotein bidrar til en vakker glans og gir krøllet hår ny spenst. «Blomsterkremen» er fremstilt med naturlige og økologiske råvarer og er helt fri for syntetiske stoffer og dyretesting.

Slik gjør du det: Arbeid kremen inn i vått hår for vakre definerte lokker, eller inn i tørt hår for definisjon til frisyren din. Så enkelt!

Den blomstrede stylingkremen kan du kjøpe her. Koster 65kr for 30 ml og 270 for 150ml.

Hvordan styler du ditt hår?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Mai sier:

    Jeg elsker denne stylingkremen, og bruker den både i vått hår, før jeg evt. føner det (lufttørker 99% av tida), men jeg gnir også en liten dråpe ut i håndflaten og fordeler over tørt hår for å roe småhår. Anbefales på det varmeste!

  2. the princess sier:

    kan den skape krøller i et hår som ikke har krøller fra før? :)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.