Green Spirit, Kundeomtale, Økologisk, Produktomtaler

Dagen for gode tilbakemeldinger!

I dag er virkelig dagen for gode tilbakemeldinger! Det er så deilig å høre at jobben vi gjør blir tatt så godt i mot av kundene våre.

Vi får stadig høre at vi har god service. Og dette er så utrolig viktig for ossi Green Spirit. Å kunne møte kundenes behov og ønsker er jo det vi lever av. Derfor gjør vi alt for å sende bestillinger og svar på henvendelser så raskt som overhode mulig. Vi ønsker også å være en støtte etter at kundene har mottatt sine varer. Å gi tips og råd i ettertid viser seg at kundene blir enda mer fornøyd med produktene som er kjøpt. Derfor skal man aldri vente med å ta kontakt dersom man lurer på noe!

Her er et par utvalgte sitater fra våre kunder den seneste tiden:

 

«Etter å ha brukt neem scalp relieve shampo noen ganger, er hodebunnen blitt bedre. Takk for hjelpen.»

Dette skriver en dame som tidligere hadde problemer med sår og kløende hodebunn. Vi anbefalte LESS IS MORE Neem Scalp Relieve og fikk positiv tilbakemelding.

 

«Nå har jeg fått den nye øyenskyggen og den sitter som et skudd! Nydelig farge og akkurat passe med skinn 🙂 Tusen takk for all hjelp – det har vært en fantastisk kundeservice fra deres side. Skal tipse alle mine venner om produktene deres :)»

Dette skriver en kunde om Terre dOc Powder eye shadow i fargen beige nacre Natara 502, som kjøpte øyenskygge etter våre anbefalinger.

 

«Etter ikke å ha brukt parfyme på mange år, fordi jeg alltid ble uvel av et eller annet i innholdet, ser det ut som om jeg nå faktisk kan bruke Citrus Verbena, som jeg fikk prøve på i sist pakke. Jeg har vært svært forsiktig med mengden, og har bare prøvd den et par dager, men det ser ut til å gå bra. Jeg ser fram til å handle flere produkter fra dere etter hvert

Dette skriver en kunde om en prøve hun fikk på Acorelles Eau De Parfum.

 

Dette er bare en brøkdel av alle tilbakemeldingene vi får. Og dere skal vite at vi setter umåtelig pris på hver eneste en. Tusen takk, alle sammen!

 Har du en tilbakemelding du vil gi til oss? Skriv i kommentarfeltet! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Dagen for gode tilbakemeldinger!

  1. er glad for at det går så bra med dere! gleder meg til dere får inn den nye terre doc coconut serien, og ikke minst PRØVE den!!!

    1. Takk for gode ord. Foreløpig er det desverre ingen planer om en ny coconutserie. Men det har kommet en ny nydelig shealinje, og snart kommer den nye arganlinjen. Følg med! 🙂

  2. Produktene er helt fantastiske. Venter på pakke nå:) Gleder meg MASSE:)) Gleder meg til å lukte på den nye Tiare parfymen.

  3. Sliter med perioral dermatitt, men Terre d’Oc foundation kan jeg fint bruke! 🙂 Opplever til og med at den roer ned røde og irriterte områder, så de blir mindre synlige.

  4. Super service og rask utsending av varer. Fantastiske kvalitetsprodukter som ikke kan måle seg med noe annet jeg har prøvd. Takk!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.