Green Spirit, Innholdsstoffer, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Hva har du i sminkepungen?

terre d'Oc MakeupIfølge KK er dette de 10 produktene du MÅ HA i sminkepungen:

 1. Rød leppestift fordi med en rød leppestift i veska kan du bli festfin og glamorøs i løpet av sekunder.
 2. Eyeliner fordi det gir et mer markert blikk og åpner øynene. Velger du en fast øyekonturblyant kan du duse ut streken for en mykere effekt.
 3. Foundation fordi en lett foundation gir fuktighet til huden, matter ned blanke partier og gjør at huden ser jevn ut hele dagen.
 4. Concealer fordi cocealer skjuler mørke skygger under øynene og små urenheter, og gjør at du alltid ser opplagt ut.
 5. Lipgloss fordi en lipgloss i en frisk nyanse holder leppene myke og gir lett farge og glans til leppene.
 6. Maskara fordi maskara gir lengde og fylde til øyevippene, og gir større intensitet til blikket. Skal du bare ha ett produkt i veska, velg en maskara.
 7. Mineral foundation fordi en foundation i pudderform dekker ujevnheter og gjør det enkelt å friske opp huden i løpet av dagen.
 8. Rouge fordi litt rouge på kinnbeina definerer ansiktsformen og gir frisk farge til ansiktet.
 9. Øyenbrynsskygge fordi en lett farget øyebrynspenn markerer blikket, og holder øyebrynene velformede hele dagen.
 10. Øyenskygger i flere farger fordi med harmonerende farger gjør at du kan variere øyesminken fra hverdagssminke til festsminke.

terre d'OC Lipgloss

Enten om du sminker deg hver dag eller kun til festlige anledninger bør du være bevisst på hva sminken din egentlig inneholder. Bly i leppestift, syntetiske farger i øyenskygger, parabener i maskara, dyrefett i  foundation eller silikon i lipglossen er ikke sjeldent å se dersom man studerer ingredienslistene på de konvensjonelle sminkeproduktene.

Ved å velge økologisk makeup unngår du alle disse stoffene, og du sitter igjen med pleiende sminke som dessuten er dyrevennlig. terre d’Oc er et merke vi vil fremme som også benytter maksimalt med økologiske og Fair Trade råvarer, er fri for dyretesting og syntetiske tilsetningsstoffer. Utvalget kan dere se her!

Enkelte sverger kun til et par produkter, mens andre igjen har trippelt opp av listen over. Hva har du i din sminkepung? Og er du bevisst på innholdsstoffene?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Hva har du i sminkepungen?

 1. For meg holder det lenge med en primer, foundation, concealer, blush, løspudder, lvippetang/maskara og kaaaanskje en leppestift. Har ingen økologisk/naturlig leppestift ennå, det syns jeg er så vanskelig å kjøpe uten å ha sett fargen og prøvd den IRL først. Eyeliner er greit å ha, men bruker det så sjelden.

 2. Jeg har så mye sminke at jeg kunne startet butikk; både mineralsminke og konvensjonelle merker (her snakker vi om 10-12 foundationer, like mange puddere, 40-50 blusher, enda flere øyeskygger….) I prinsippet liker jeg øko-merker, men synes de har litt å jobbe med fortsatt når det gjelder fargeutvalg (foundation for blek hud, blusher som ikke har oransje undertone), finish og holdbarhet på huden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.