Acorelle, Green Spirit, Nyhet, Økologisk, Parfymer, Produktomtaler, Vi søker

Skjønne duftnyheter fra Acorelle

Kjenner du Acorelles fortryllende parfymer? De dufter ikke bare godt, men virker velgjørende med sine aromaterapeutiske egenskaper. Snart kommer to flunkende nye dufter som du ikke bør gå glipp av. Begge er selvsagt økologisk sertifisert noe som garanterer at parfymene er fri for ftalater, fargestoffer, syntetisk musk og andre skjulte «hemmeligheter».

Acorelle Eau de Parfum Absolu Tiare

Eau de Parfum ABSOLU TIARE (bildet over) virker naturlig balanserende på sinnet. Den tilfører balanse og ro takket være den subtile blandingen av appelsin og bergamott, kombinert med en eksotisk duft av ylang ylang. Parfymens duftstruktur er bygd opp slik:

 • Toppnote: Appelsin, bergamott, anis
 • Hjertenote: Frangipani, kokos, ylang ylang, aprikos
 • Bunnote: Seder, vanilje, nellik

Den andre velgjørende nyheten fra Acoelle er en duft som bringer energi, tilfredshet samt vekker sensualiteten. ESSENCE OF CHYPRE heter denne parfymen som er utrolig harmoniserende takket være essensielle oljer av patchouli og geranium. Duftstrukturen fortoner seg på denne måten:

 • Toppnote: Sitron, koriander
 • Hjertenote: Rose, kardemomme, geranium, ylang ylang
 • Bunnote: Patchouli, vetiver, vanilje

Acorelle gir kvinner muligheten til å bære 100% naturlige og økologiske parfymer. Acorelle parfymer er utviklet for å fungere sammen med kroppens naturlige kjemi og gjør at selv de mest sensitive kan oppleve ren og rik parfyme. Her er kun de reneste ingredienser av høyeste kvalitet, helt fri for irriterende og skadelige syntetiske dufter og kjemikalier, noe som finnes i mange konvensjonelle parfymer.

Nyhetene vil være på plass hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere i slutten av måneden!

Har du en favoritt blant Acorelles dufter? Hvilken av nyhetene fristet deg mest?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Skjønne duftnyheter fra Acorelle

  1. Hei Kaya! De to nyhetene er også varme dufter; Essence of Chypre er mer krydret, mens Absolu Tiare har mer mandel i seg. Anbefaler deg uansett å kjøpe et prøvesett. Vi har allerede lagt de ut i nettbutikken og koster 95kr. Her får du testet alle de ni duftene som er i Acorelles parfymekolleksjon. Nyhetene og testersettet ventes inn på lager i slutten av neste uke!

   Link til prøvesettet: http://greenspirit.mamutweb.com/Shop/Search?q=%22Acorelle%20Eau%20de%20Parfum%20Discovery%20Set%20m/%209%20dufter%22&page=1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.