Kosmetikk, Nyhet, Økologisk, Terre d'Oc

Nytt og spennende fra terre d’Oc

terre d'Oc sin nye hudpleielinje med sheasmør

For dere som enda ikke har fått det med seg så skjer det store forandringer i sortimentet til terre d’Oc. En mengde varer går ut av produksjon, mens nye freshe produkter kommer til. Vi elsker den nye Prickly Pear hudpleielinjen, og på bildet over får dere en sniktitt på noen av produktene fra den nye shealinjen.

Lekker innpakning eller hva?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Nytt og spennende fra terre d’Oc

    1. Så fint at du likte det! Er ganske så sikker på at du ikke blir skuffet når du får får prøvd produktene også. terre d’Oc beviser bare at det ikke bør være kjedelig og traust å velge økologisk. De vet å tilfredsstille alle sansene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.