For kvinner, For Menn, Gavetips, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære

Sett stemningen med massasjelys

Denne nykommeren fra terre d’Oc skaper stemning både for kropp og sinn med velgjørende essensielle oljer og nærende sheasmør.Terre dOc Shea Body Massage Candle

Terre d’Oc Shea Body Massage Candle er aromaterapi og hudpleie i ett og samme produkt. Når lyset varmes opp av flammen vil den faste massen smelte til en nydelig og pleiende massasjeolje, samtidig som rommet blir fylt med dufter av ylang ylang, patchouli, appelsin og mandel.

Krukken er designet slik at du lett kan helle massasjeoljen i hånden eller direkte på området som skal masseres. Lokket benyttes for å bevare oljen best mulig mellom hvert bruk, og forhindrer at støv og smuss blandes i.

Hemmeligheten bak dette produktet er en blanding av meget milde vegetabilske fettstoffer med et lavt smeltepunkt. Dette gjør at massasjelyset smelter ved lav temperatur og gir en umiddelbar følelse av velvære ved påføring. Oljen som blir flytende og varm, beroliger kroppen, virker lindrende og velgjørende, og etterlater et slør av mykhet på huden.

Produktet er 100% naturlig, er ikke testet på dyr og er økologisk sertifisert av Ecocert.

Fordi du fortjener det! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.