Allergi, Green Spirit, Grønn frisør, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produktomtaler, Skjønnhet

Profesjonell økologisk hårpleie og styling tilpasset ditt hår

LESS IS MORE ORGANIC

Ønsker du et sunt og vakkert hår fri for kjemisk innblanding bør du ta en nærmere titt i LESS IS MORE sitt produktsortiment. Det dekker de fleste behov innen pleie for ulike hårtyper og hårutfordringer, samt stylingprodukter som også er rene pleiemidler i seg selv. Enten du har problemer med irritert og kløende hodebunn, livløst, gustent, tørt eller fett hår, finner du produkter som kan gi håret ditt en ny start.

LESS IS MORE står for funksjonalitet og estetikk, respekterer miljøet og gleden av nytelse, skjønnhet og helse. Med andre ord, her får du kvalitet. Kvalitet i form av produkter som virker, som er behagelige å bruke, som er fri for miljøbelastende og helseskadelige stoffer.

LESS IS MORE
For dere som ikke kjenner serien og produktene så godt enda kan Less is More Hårguide være til stor nytte! Klikk på linken for å laste ned hårguiden.

Produktene koster fra 230 kr og opp til 290 kr, og kan kjøpes hos Green Spirit. Green Spirit søker også nye forhandlere av LESS IS MORE, så jobber du i eller driver en salong som har fokus på rene produkter, kan du ta kontakt med Green Spirit for mer informasjon.

LESS IS MORE er elsket av bloggere, og du kan lese produktomtaler bl.a her i bloggene Drop Dead Beautiful og  Imelda.

Trenger du hjelp til produktvalg, legg igjen en kommentar og vi svarer deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.