Farlig kjemi, Green Spirit, Innholdsstoffer, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Velvære

7 grunner til å velge økologisk dusjsåpe!

Er du en av de som tenker at det ikke er så nøye med dusjsåpen du bruker fordi den skylles av igjen? Og  investerer heller litt mer på lotion og kremer som blir værende på huden? Ja, da bør du lese videre…

Derfor bør du velge økologisk dusjsåpe!

Det er flere fordeler ved å velge økologiske såper til kroppen. Ikke bare inneholder de konvensjonelle såpene sterke skummestoffer som virker irriterende, og hormonforstyrrende konserveringsmidler. De tilfører svært lite eller ingenting positivt til huden annet enn å rense den og etterlate den med en syntetisk parfymeduft.

Økologiske dusjsåper gir deg mange fordelene:

  1. Du unngår sterke skummestoffer slik som SLS. Syntetiske skummestoffer gjør huden sårbar, tørker den ut og øker behovet for fuktighetsgivende pleie etterpå. Mange reagerer også med kløe på slike stoffer som er veldig vanlig i alle typer dusjsåper.
  2. Du unngår syntetiske konserveringsmidler som er uheldig for hormonbalansen og miljøet.
  3. Du unngår syntetisk parfyme som kan skape allergi og irritasjon på huden.
  4. Du får en såpe som pleier samtidig som den renser huden, siden planteekstrakter og oljer tilfører fuktighet og næring.
  5. Du får en såpe som inneholder 100% naturlig duft fra enten eteriske oljer eller ekstrakter. Slike dufter sitter ikke like sterkt som syntetisk parfyme og gir en mer behagelig duftstyrke.
  6. Du får en såpe med mildere, men like effektive vaskestoffer. Økologisk såpe skummer gjerne litt mindre, men det er en fordel for huden din!
  7. Du får en såpe som er miljøvennlig, hudvennlig og som ikke er testet på dyr!

Når du skal velge en økologisk dusjsåpe, vær obs på å se etter sertifisering! Det finnes haugevis av såper som reklamerer med «Eco», «Natural», «Organic» osv. uten at sluttproduktet er sertifisert. Husk derfor at det er kun en sertifisering som kan gi de overnevnte garantiene. Se f.eks etter Ecocert, Cosmebio, BDIH og USDA merekene.

Hos Green Spirit finner du et godt utvalg av økologiske dusjsåper. På denne linken finner du økologiske dusjsåper fra bl.a terre d’Oc og Acorelle.

Acorelles økologiske dusjsåper finner du hos GreenSpirit.no

Ønsker du et dypere dykk i den økologiske jungelen, så klikk deg inn i vår grønne guide til økologisk kosmetikk i menyen oppe på siden til høyre. Her finner du det meste du trenger for å lære mer om fordelene ved å velge økologisk og hvordan du går fram.

Bruker du økologisk dusjsåpe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.