Kroppspleie, Økologisk, Produkttips, Solbeskyttelse, Sommer, Velvære

Derfor bør du skrubbe huden før soling

Om sommeren drømmer alle om den perfekte brunfargen, og vi legger oss ofte langflate i både solen og solarium for å oppnå drømmefargen. Men det du kanskje ikke visste var at du bør skrubbe huden før soling for å få den beste brunfargen. Her forteller vi deg hvorfor!

Skrubb huden sommerklar!

Når du soler deg er det hudcellene i de ytre lagene som produserer farge og gir den brunfargen vi ser på huden. De ytterste lagene av huden vår består av døde hudceller, som jevnlig faller bort når du kler på deg, beveger deg, trener eller på andre måter er aktiv. Når du ikke skrubber huden før soling forsvinner brunfargen raskere fordi fargen setter seg i de ytterste døde hudcellene, og ikke i friskere celler som blir på huden lenger. Så hvis du skrubber huden før soling får du derimot en jevn og brun farge som varer lenger enn hvis du ikke hadde skrubbet huden.

I nettbutikken vår har vi flere gode skrubber, som hjelper deg å skrubbe huden før soling.

PS. Husk alltid å tilføre godt med fukt etter skrubbingen, og bruk trygg solkrem i solen!

Skrevet av Anita Husevåg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.