Kroppspleie, Velvære

Forny huden din med daglig tørrbørsting!

Tørrbørsting er det nye «hotte» for å fornye huden, og det gir også en følelse av luksus! Tørrbørsting fjerner døde hudceller, samtidig som det får blodsirkulasjonen i gang. Dette hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer som kan hope seg opp, samtidig som huden får en frisk og fin glød.

 

Tørrbørsting

Her er en enkel guide til hvordan du kan gjøre det:

Dette trenger du: En børste av naturmaterialer, helst med langt skaft som gjør det enklere å børste ryggen. Du kan også bruke hempklut eller lignende.

Tid: Du trenger ca 10-15 minutter hver dag, men du kan også redusere det ned til 5 minutter hvis du har hastverk innimellom. Velg helst tiden rett før du skal i dusjen.

Hvordan: Start fra bena. Børst med lange rette strøk oppover. Du skal alltid børste mot hjertet. Hvis du føler det er bedre for deg med sirkulære bevegelser kan du bruke det på føttene og sålene, men ikke på legger. Hvis du har celulitter på rumpe og lår kan du godt gjøre sirkulære bevegelser her også. Børst med lange strøk på armer og rygg. Bruk aldri børsten i ansiktet eller halsen, eller hvis du har sår eller er solbrent. Da er huden nemlig for tynn og kan lett bli skadet.

Etterpå vil du føle deg full av energi, og klar for å møte dagen!

Bruker du tørrbørsting i din daglige kroppspleie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.