Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære

Terre d’Oc Shea Beauty Care Collection

Sheasmør i økologisk, uraffinert form er et klasseeksempel på kvalitetspleie for hud og hår. Ikke bare er det godt i uraffinert, naturlig form, men dets egenskaper kan også benyttes i produkter som dusjsåpe, håndkrem og ansiktskrem. Terre d'Oc Shea Beauty Care Collection

Terre d’Oc benytter ren ubehandlet, økologisk og Fair Trade sheasmør i sine produkter.

Shea-kolleksjonen deres kan du lese mer om her. Terre d’Oc har laget et flott sett av bestselgerne fra denne kolleksjonen. Shea Beauty Care Collection inneholder en komplett sett med myke og kremede pleieprodukter laget av sheasmør som å forskjønner huden. Settet inneholder multiproduktet sheasmør, shea håndkrem, shea dusjsåpe og shea body lotion. Alle produktene er økologisk sertifisert av Ecocert og fri for syntetiske stoffer og dyretesting.

«Sheasmør er kjent for sine nærende, beskyttende, lindrende og regenererende egenskaper!»

Settet er kjekt for deg som vil prøve ut flere av terre d’Ocs sheaprodukter i mindre størrelse, produktene passer fint i reisevesken, og selve settet er ideell som gave til en som er opptatt av god kvalitetshudpleie!

Settet finner du her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.