Slik nyter du solen på hudens premisser!

onsdag 8. mai, 2013 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Bli bevisst, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Solbeskyttelse, Sommer

Endelig er solen her og den skal nytes! Men pass nå på at du beskytter den sarte vinterhuden din. Huden er nå ekstra følsom for solens stråler og trenger god og trygg solpleie for å skånes. Brent hud er ikke bare vondt nå, men det kan føre til langt mer alvorlige solskader og kreftutvikling i fremtiden.

Solen er he!

De to viktigste rådene er å begrense solingen, og å smøre deg med en solkrem som både inneholder trygge ingredienser og tilstrekkelig solbeskyttelse! Alphanova solkrem ble lansert i fjor sommer med stor suksess. Endelig kunne man kjøpe trygge økologisk sertifiserte solkremer som beskytter tilstrekkelig. Begynn allerede nå å smøre deg, så holder du huden din sunn og frisk.

Et godt tips: Bruker du høy faktor i ansiktet, kan økologisk solkrem gjøre deg litt hvit. Bruk litt mineralpudder og solpudder over, og du vil raskt få den gløden du ønsker, samtidig som huden er godt beskyttet!

Les også:

Trygg solpleie del 1: Økologisk vs. tradisjonell solkrem

Trygg solpleie del 2: Hva bør du se etter når du kjøper solkrem?

Trygg solpleie del 3: Sunt solvett

Ha en stålende vår og sommer!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.