Bli bevisst, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Solbeskyttelse, Sommer

Slik nyter du solen på hudens premisser!

Endelig er solen her og den skal nytes! Men pass nå på at du beskytter den sarte vinterhuden din. Huden er nå ekstra følsom for solens stråler og trenger god og trygg solpleie for å skånes. Brent hud er ikke bare vondt nå, men det kan føre til langt mer alvorlige solskader og kreftutvikling i fremtiden.

Solen er he!

De to viktigste rådene er å begrense solingen, og å smøre deg med en solkrem som både inneholder trygge ingredienser og tilstrekkelig solbeskyttelse! Alphanova solkrem ble lansert i fjor sommer med stor suksess. Endelig kunne man kjøpe trygge økologisk sertifiserte solkremer som beskytter tilstrekkelig. Begynn allerede nå å smøre deg, så holder du huden din sunn og frisk.

Et godt tips: Bruker du høy faktor i ansiktet, kan økologisk solkrem gjøre deg litt hvit. Bruk litt mineralpudder og solpudder over, og du vil raskt få den gløden du ønsker, samtidig som huden er godt beskyttet!

Les også:

Trygg solpleie del 1: Økologisk vs. tradisjonell solkrem

Trygg solpleie del 2: Hva bør du se etter når du kjøper solkrem?

Trygg solpleie del 3: Sunt solvett

Ha en stålende vår og sommer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.