Vi fikk en hyggelig mail fra en kunde som ville dele et godt tips her på bloggen!

Fot & Beingele kjøler ned trette løpelegger!

«Hei! Jeg er en ivrig løper, og blir ofte sliten i leggmusklene etter løp, og harde intervaller. Jeg har funnet ut at  tomtom MAMA sin fot og beingele er helt perfekt å bruke for å kjøle ned etter løp og trening! Anbefales på det sterkeste! At den er økologisk i tillegg er ett stort pluss! Hilsen fornøyd kunde!»

Tusen takk for tipset og hyllesten til tomtomMAMA Fot og Beingel! Veldig hyggelig med slike tilbakemeldinger, og et stort pluss at vi får lov til å dele i Grønn & Skjønn bloggen, med bilde til og med!

tomtomMAMA Fot og Beingel finner dere her, og er ellers et utmerket produkt til å kjøle ned hovne sommerføtter, slitne mamma- og gravidføtter, og føtter som går eller løper hele dagen i jobber som krever det. :-)

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.