Hudpleie, Økologisk, Produkttips

Viktigheten av å rense huden morgen og kveld

De aller fleste av oss renser huden om kvelden før de legger seg og tenker at det er bra. Og det er jo i og for seg veldig bra å få renset huden da, siden man da renser bort sminke, forurensing og annet skit som har kommet til huden i løpet av dagen. Men det veldig få vet er at det også lønner seg å rense huden om morgenen også hvis man vil ha en fin hud.

Rens av huden

Grunnen til at du bør rense huden også om morgenen er at i løpet av natten produserer huden din svette og talg som legger seg på hudoverflaten og som bidrar til å tette porene. I tillegg er det mye støv og midd i de fleste senger som også bidrar til å tette porer. En dagkrem vil ikke kunne gjøre sin fulle nytte på en hud med tilstoppede porer. Derfor kan det være lurt å rense huden sin hver dag, både morgen og kveld.

Hvis du har andre rutiner om morgenen enn om kvelden, kan du godt bruke forskjellige renseprodukter.
Se vårt utvalg av økologiske renseprodukter i nettbutikken

Skrevet av: Anita Husevåg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.