Flotte sommerføtter på 1-2-3

søndag 19. mai, 2013 - 2 Kommentarer »
Les Mer: Fotpleie, Produkttips, Sommer

Nå når solen varmer litt ekstra ønsker mange å få pene føtter slik at vi kan vise de uten sko på stranden, eller i åpne sko. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre føttene sommerklare:

Fotbad for velvære

  1. Fotbad – Du kommer ikke unna fotbadet som gir en luxuriøs følelse i hele kroppen, samtidig som det løser opp huden på føttene dine og gjør dem klar til neste steg. For fotbad kan du lage ditt eget fotsalt, du kan bruke massasjeolje eller bruke et ferdiglaget badesalt.
  2. Skrubb – Dette er det viktigste punktet på planen. Bruk en god skrubb og skrubb jevnt. Pass på at du ikke tar for hardt i da det kan gi skader i huden, men huden på føttene er også hardere enn ellers på kroppen, og da spesielt huden under føttene. Har du hard hud kan du jobbe ekstra godt med skrubben. Min sommerfavoritt er dr.kadir bodyskrubb
  3. Fuktighet – Nå har vi vasket og skrubbet, og da er vi endelig på det siste punktet som er å tilføre fuktighet. På den måten holder vi huden myk lenger. Min sommerfavoritt er dr.kadir passionfruit bodybutter

Gjør dette 1-2 ganger i uken, og du har deilig myke føtter hele sommeren igjennom.

Skrevet av Anita Husevåg

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Iris sier:

    Dette er alfa omega nå når sommer nærmer seg! Er veldig glad i bruke pimpstein for å skrubbe vekk døde hudceller! :)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.