Det er sommer og ferietid, og viktig å ta vare på hud og hår. Har har vi plukket ut tre skjønne sommerfavoritter!

1. Skinnende, sunt hår: Et praktisk reisesett med det viktigste du trenger til håret på reisen. Her får du bestselgerne fra LESS IS MORE som inkluderer Lindengloss Shampoo, Lindengloss Conditioner og Limesoufflé stylingpaste + en hendig liten børste. Produktene er økologiske og fri for silikoner, sterke skummestoffer, parabener og syntetisk parfyme. Settet finner du her!

LESS IS MORE Travel Size Set

2. Perfekt hårfjerningsresultat: Et must-have produkt for bruk etter hårfjerning for å unngå rødhet, irritasjon, kviser og inngrodde hår. Uansett om du shaver eller bruker hårfjerningsvoks, er ACORELE Ingrown Hair Treatment helt uunnværlig for en feilfri hud. Produktet er Ecocert sertifisert og fri for syntetiske stoffer. Du finner det her!

Acrelle ingrown hair treatment

3. Silkemyk hud som gløder: Denne tørroljen tilfører huden viktig næring, samtidig som huden ikke blir fet. Huden etterlates velduftende og med en gyllen glød fra fine naturlige mineralpigmenter av gull. terre d’Oc Oriental Fig Sparkling Dry Oil kan kjøpes her. Oriental Fig Sparkling Dry Oil

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.