Økologiske deodoranter som virker

onsdag 14. august, 2013 - 5 Kommentarer »
Les Mer: Acorelle, Deodorant, Helse, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Velvære

Vi har testet en rekke økologiske deodoranter på markedet og det er dessverre slik at mange ikke gjør nytten sin, altså å motvirke svettelukt. Det er faktisk de deodoranter som forsterker svettelukten (!) og sånn skal det jo virkelig ikke være. Derfor er vi svært glade for å kunne tilby to skikkelig gode, økologiske deodoranter som virkelig fungerer!

Milde deodoranter

Men hvordan virker økologiske deodoranter i motsetning til konvensjonelle deodoranter egentlig?

De fleste konvensjonelle deodoranter virker ved at de hindrer den naturlige svetteprosessen med kjemiske tilsetningsstoffer, såkalte anti-perspiranter, og ved bruk av syntetisk parfyme. Du kjenner sikkert til aluminium (Aluminium Chloride og Aluminium Chlorhydrate) som er et kraftig «anti-svettemiddel», men dette stoffet bør vi unngå å ha direkte på huden, og spesielt i armhulene. Armhulene har tynn hud og er spesielt sårbare og mottakelige for det som blir smurt på.

Økologiske deodoranter hindrer ikke svetteprosessen med anti-perspiranter, så her må deodorantene inneholde noe som virker effektivt mot spredning av bakterier samt motvirker lukt. Det er her Acorelle sine to deodoranter scorer høyt. Ved bruk av naturlige saltkrystaller nøytraliseres dårlig lukt og hindrer spredning av bakterier, dette uten å hindre den naturlige svetteprosessen. Sammensatt med økologisk rosevann som renser og mykgjør, samt gir friskhet og velvære, og Aloe Vera som tilfører fuktighet og lindrer sart hud, skaper Acorelle to effektive og milde roll-on deodoranter. Disse kan med fordel benyttes rett etter hårfjerning da de er milde og pleiende.

Acorelle Fresh Care Deodorant

Du velger Acorelle Fresh Care Deodorant dersom du ønsker en deodorant med mild og frisk roseduft. Dersom du ønsker å redusere hårtetthet og mengde velger du Acorelle Hair Regrowth Minimizer Deodorant. Denne inneholder en patentert ingrediens av sort trøffel som hemmer gjenvekst av hår. Sistnevnte har en nokså nøytral, og behagelig duft. Begge er økologisk sertifisert av Ecocert og Cosmebio noe som garanterer at produktene er økologiske og uten skadelige kjemiske tilsetninger. Helt fri for parabener selvsagt! Prisen på de er henholdsvis 139 og 159 kr hos Green Spirit.

Acorelle Hair Regrowth Minimizer Deodorant

Hva slags deodorant bruker du? Og er du opptatt av at deodoranten din er fri for aluminium, parabener og syntetisk parfyme?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Hege sier:

  Så fint at noen bare kan teste ut alt dette, så slipper man å gjøre det selv! takk for tipset, førstenevnte skal prøves :)

 2. Linn Jeanette Heggland sier:

  Gjett om jeg skal prøve ut acorelle deodoranten også. Akkurat nå bruker jeg bioemsan og den er jo helt fantastisk. Tåler en god runde på dansegulvet:-)
  Denne siden er en fryd. Er så glad for at jeg oppdaget greenspirit. Produktene kan jeg rett og slett ikke leve uten. Nå sitter jeg å venter på lønningsdag fordi det er en del produkter jeg bare MÅ ha. Sprer ordet videre fordi jeg ønsker at mine venner skal oppdage skikkelige produkter. Jeg er hudpleier og har et stort ønske om å starte en egen øko salong en dag..og jeg vet iallfall at deres produkter skal stå i mine hyller da:)

 3. Grønn og Skjønn sier:

  Hei Linn Jeanette!

  Takk for den fine meldingen din. Du skulle bare visst hvor stor pris vi setter på de gode tilbakemeldingenae! Tusen takk! Du er hjertelig velkommen som forhandler når du starter opp din økologiske salong :)

  Mvh Ingunn

 4. Jeanette sier:

  I hvilke butikker får man kjøpt denne deodoranten? På Green Spirit må man betale 40 kroner for frakt.

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.