Interiør, Økologisk, Produkttips, Shopping, Velvære

Økotipset: Økologiske håndklær

Skal du kjøpe nye håndklær, se etter økologiske! Den økologiske bomullen er mykere og smidigere og dyrket helt i harmoni med naturen, uten sprøytemidler eller andre kjemikalier. Her er alt for å beskytte miljøet og menneskene ivaretatt.

Vi ble veldig glade da vi oppdaget at LaRedoute tilbyr et godt utvalg av økologiske badehåndklær og kluter. Sjekk ut utvalget deres her! Hva føles vel ikke bedre enn å komplettere sin økologiske skjønnhetsrutine med bruk av myke, økologiske håndklær? Og disse ser jo bare helt lekre ut!

LaRedoute økologiske håndklær

Hva synes du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.