Gavetips, Green Spirit, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære

Lekker nyhet fra terre d’Oc

Gladnyhet til alle terre d’Oc fans! Nå har det kommet et superlekkert sett med arganprodukter.

terre d'Oc Argan Beauty Set

Med Argan Beauty Set kan du oppleve fordelene med arganolje, og nyt en avslappende stund med et sett produkter inspirert av orientalske kvinners skjønnhetshemmeligheter. Settet består av tre velgjørende økologiske produkter. Argan Gentle Exfoliating Body Soap er et økologisk såpestykke med argankjernepulver for eksoliering, samt arganolje og sheasmør for best mulig pleie av huden. Denne skummer lett og dufter herlig friskt av appelsinblomst.

Mens du nyter et bad eller en god dusj kan du tenne duftlyset Orange Blossom Candle som følger med i dette herlige settet. Det fyller rommet med en delikat duft som kan minne om appelsinblomster og orientalsk bakverk. Det virker beroligende for både kropp og sinn.

For å gi huden perfekt fuktighet etter dusj eller bad, står Nourishing Argan Body Milk for tur. Dette er en pleiende økologisk kroppsmelk med perlemorskimmer og en utsøkt duft av appelsinblomst som gir en næret og silkeaktig hud.

terre d'Oc Argan Beauty SetDette er tre økologiske arganprodukter til nytelse og velvære, et perfekt og enkelt sparitual som du kan gjøre hjemme på ditt eget baderom. Unn deg ett sett til deg selv, og for all del, ikkke glem dette når du skal kjøpe gave til noen om fyller år eller til noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Alle vil sette pris på gode produkter til egenpleie.

terre d’Oc Argan Beauty Set får dere kjøpt hos Green Spirit!

PS: På Instagram har vi akkurat nå en komkurranse gående hvor du kan vinne dette lekre settet med arganprodukter. Trekning fredag 6. september. Les mer på #greenspiritno !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.