Julegavetips #1: Økologisk sheasmør i lekker innpakning!

torsdag 24. oktober, 2013 - 1 Kommentar »
Les Mer: Gavetips, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Shopping, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Vi begynner så smått å tipse om litt julegaver. Mange velger å handle julegavene på nett, og samtidig ønsker å være tidlig ute. Frem mot jul vil vi derfor dele noen tips til gaver som er økologiske og velgjørende for store og små!

terre doc shea butterDet første julegavetipset i denne serien er Terre d’Oc Shea Butter som kommer i en aldeles nydelig innpakning. Sheasmør har som mange av dere vet utallige bruksområder, og sheasmøret fra terre d’Oc er utvunnet fra ville nøtter for å bevare alle vitaminene og sine gode egenskaper. Det har altså ikke gjennomgått noen kjemisk behandling og er garantert uraffinert. Det er laget for hånd av kvinner fra Burkina Faso og Mali, og er fra en ekte solidarisk handel.

I tillegg til at det er et etisk produkt er det også økologisk. Sheasmøret er kun tilsatt duft av mandel som har 100% naturlig opprinnelse, noe som gir ekstra velvære når det brukes. Bruk det på tørre hender, som leppepomade, som neglpleie, smør sheasmør under fotsålene før leggetid for silkemyke føtter, eller kur håret med en liten klatt. Kjøp produktet og les mer om alle bruksområdene her!

Likte du tipset?
Hva bruker du sheasmør til?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Julegavetips #1: Økologisk sheasmør i lekker innpakning …Grønn & Skjønn Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og …GÅ TIL NETTSTEDET! […]

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.