Makeup, Økologisk, Prakisk tips, Produkttips, Sminke, Terre d'Oc

Halloween-inspirert makeup

Det er mye spennende du kan gjøre med sminke, og nå som Halloween er like rundt hjørnet kan du slå deg løs og eksperimentere. Du behøver ikke gå kledd som en vampyr, men du kan la deg inspirere.

Trendfargene nå er som skapt for Halloween med lilla, rød, burgunder og brunt som toppfargene. Her er vårt forslag til en sexy og mystisk look!

Dekk huden med mineralfoundation og concealer fra Terre d’Oc (se tidligere artikkel «Makeuptriksene for en naturlig og fresh hverdagslook» for hvordan legge en perfekt hud) .

Under kinnbenet legger du solpudder Terre d’Oc Teracotta soleil ardent Sahel 803 for å fremheve og skape konturer. Få mørke og sexy lepper med Terre d’Oc Lipstick cerise Lixus 202.

Legg den rosa øyeskyggen Terre d’Oc Compact Eye Shadow rose Kelaa 402 over hele øyelokket, og gjør det samme med den blå øyeskyggen Terre d’Oc Compact Eye Shadow bleu Saida 401, slik at den blir lilla.

Med eyeliner Terre d’Oc Liquid Eye Liner noir Kobé 22 lager du en tynn strek fra øyekroken langs øvre vippekant, som blir bredere utover. Det samme gjør du under øyet. La endene møtes i en spiss i ytterkant av øyet, men la det være en åpen glippe som ikke er svart på midten. Avslutt med svart maskara Terre d’Oc Mascara noir Bengale 32 oppe og nede.

Ønsker dere en grøssende skummel Halloween, og håper at dere har fått noen ideer, enten det er til Halloween eller til fest!

Skrevet av: Makeupartist, Tone Merethe Aleksandersen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.