Alternativ til, Baby og Barn, Farlig kjemi, Makeup, Økologisk, Produkttips, Sminke

Trygg karnevalsminke til barn

Ansiktsmaling

Enten det er til karneval, halloween eller en annen festlig anledning hvor ansiktsmaling er aktuelt, kan det være lurt å se nærmere på hva man smører de små podene inn med av fargestoffer. Mye av det som selges til dette formålet inneholder faktisk en rekke stoffer vi ikke ønsker å utsette barne våre for.

Se heller etter økologisk sertifisert makeup. Eyelinere, kohl, leppestifter og lip linere er flotte fargestifter, liquid eye liner kan gi mer presise linjer og øyenskygger kan brukes på helt nye måter og kan gi flotte kunstverk à la sommerfugl, blomster, dyreansikt eller litt skumlere varianter med edderkopper f.eks. Bare søk på nettet etter inspirasjon!

Over har vi linket til terre d’Oc Makeup som er et trygt og økologisk sminkevalg for stoore og små!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.