Green Spirit, Hudpleie, Økologisk, Produktomtaler, Produkttips, Terre d'Oc, Vinter

Rust opp hendene for høst- og vintersesongen!

Hendene er like mye utsatt for sol, vind og kulde som ansiktet. Men husker vi på å pleie hendene våre like godt som vi gjør med ansiktshuden? Det er spesielt den kalde årstiden med kombinasjon av tørt inneklima at hendene fort blir tørre og ru. Derfor er det nå lurt å ruste opp hendene for høst- og vintersesongen.

Vårt produkttips er selvsagt økologisk, parabenfritt, dyrevennlig og uten mineraloljer og parfyme. Produktene vi vil tipse om er fra den franske produsenten Terre d’Oc som benytter sheasmør, argan og fikenkaktus for å gi hendene ekte pleie i tillegg til å beskytte huden.

terre d'Oc håndkremer

På bildet fra venstre:

  1. Terre d’Oc Argan Regenerating Hand Cream 50ml, kr 109,-
  2. Terre d’Oc Oriental Fig Hand Cream, 50 ml, kr 109,-.
  3. Terre d’Oc Shea Nourishing Hand Cream 30 ml, kr 79,-.

 

Et godt tips er å smøre hendene etter hver håndvask i løpet av dagen. Argan-kremen og oriental fig- kremen er lette i konsistensen og trekker raskt inn, og egner seg derfor utmerket til bruk om dagen. Skal du ut i kaldt og surt vær og vil beskytte maksimalt, og ønsker du å gi hendene ekstra næring om kvelden/natten, anbefaler vi shea-kremen som er rik i konsistensen. Ha alltid med deg en håndkrem i vesken, og ha også en på nattbordet!

 Da er det bare å gå høst- og vintersesongen i møte med friske og myke hender!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Rust opp hendene for høst- og vintersesongen!

  1. Lurt :-).. Hendene er veldig utsatt ja, bare tenk på hvor mange ganger en vasker hendene med såpe i løpet av en dag..
    Jeg bruker dessverre ikke å ta så mye vare på hendene mine, men de får litt fuktighetskrem og arganolje på seg hver kveld når jeg smører inn ansiktshuden da, det er da noe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.