Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet

Økologisk hudpleie for blandingshud

Det beste du kan gjøre for huden din er å pleie den utifra hvilken hudtype og hudtilstand du har. Her er noen økologiske skjønnhetstips til deg med blandingshud.

Blandingshud, også kalt kombinasjonshud, pleier ikke å ha så store porer, og overflaten er vanligvis ganske jevn og glatt. Typisk for denne hudtypen er at den har ganske god blodsirkulasjon, og en sunn farge. De som har denne hudtypen har tørr hud i området rundt kinnene og fet hud i t-sonen.

Les gjerne mer om de ulike hudtypene og hudtilstandene her.

Kombinasjonshud / Blandingshud

For blandingshud er det essensielt å tilføre godt med fuktighet, men samidig minimalt med fett. Selv om huden er fet, trenger den fukt! En krem med mattende effekt kan være spesielt aktuelt for T-sonen. Og i vintersesongen hvor den tørre huden i kinnene føles ekstra stram, kan det være lurt å bruke en nærende krem eller olje på natten, og eventuelt på dagen.

Økologiske produkttips:

1. Mille Ulivi Moisturizing Day Cream er en fuktighetsgivende dagkrem for normal til fet hud, også ideell for kombinasjonshud og sensitiv hud. Les mer om den her.

2. Acorelle Youth Protector Day Fluid er en økologisk dagkrem som virker mattende på fet hud og blandingshud. Kan brukes i hele ansiktet eller spesielt i T-sonen. Les mer om den her.

3. Terre d’Oc Argan Fabulous Regenerating Face Cream er en balanserende fuktighetskrem som passer til alle hudtyper. God som nattkrem for blandingshud, og på dagen på de tørreste områdene. Les mer om den her.

4. Terre d’Oc Argan Pure Argan Oil er en høykvalitets økologisk arganolje. Den passer til alle hudtyper også sensitiv hud og blandingshud. Bruk den som ansiktsolje om natten, og eventuelt på dagen på de tørreste områdene av huden. Les mer om produktet her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Økologisk hudpleie for blandingshud

  1. Det står først at dersom man har blandingshud så skal man tilføre minimalt med fett på huden. Men hvorfor anbefaler dere da å bruke ansiktsolje, er ikke det bare rent fett?

    1. Hei Miriam. Kanskje det kom litt ulart frem, men når man har blandingshud har man gjerne fet hud i T-sonen og tørr hud i kinnene. Det er lurt å tilføre fukt i hele ansiktet, men ekstra næring (fett) på de tørre områdene. Dermed kan man bruke arganolje på tørre områder. Man kan også bruke arganolje på hele ansiktet om natten, da denne oljen virker balanserende. Men om dagen ønsker man ikke en glinsende T-zone, så da er det bedre å bruke en lett fuktighetskrem eller en mattende krem. Håper dette var oppklarende! Hvis ikke så spør igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.