Smink deg kul og rocka til fest!

fredag 8. november, 2013 - 12 Kommentarer »
Les Mer: Fotoshoot, Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

På fest er det lov å dra på litt ekstra på sminken. Med et par enkle grep kan du få den kule sminkelooken alle stjernene ofte har – nemlig smokey eyes. Med Terre d’Oc sine økologiske øyenskygger kan du få denne effekten med ulike farger, fordi man ikke bare trenger å bruke sort/grått.


For best resultat bør man bruke minst to skygger fra lys til mørk. Med en base på øyelokket, som for eksempel concealer, sitter skyggene bedre og er lettere å jobbe med. Legg kajal langs vipperoten, oppe og nede. Deretter legger du en lys/mellommørk skygge, som for eksempel som brukt her, Terre d’Oc Powder Eye Shadow terre lumière Jaipur 503, på hele øyelokket opp mot øyebenet. Den mørke skyggen, som modellen har på her, Terre d’Oc Powder Eye Shadow terre fumée Agra 501, legges i ytterkant i en c-form og jobbes opp i globalen.

Begge skyggene legges også under øyet, der den mørke legges fra ytterkant og cirka inn mot midten og fortsetter med den lyse inn til øyekroken. Husk alltid å duse overgangene med en ren pensel/q-tip. Påfør mer kajal hvis ønskelig. For et mer intenst blikk påføres kajal på våtkanten, oppe og nede. Avslutt med to lag svart mascara oppe og litt på nedre vipper.


Husk regelen om å holde fokus enten på øyne eller lepper. Når øynene er dramatisk sminket bør munnen holdes nøytral med en lys farge som for eksempel her, Terre d’Oc Lipgloss abricot Negara 307.

God helg!

Av makeupartist Tone Merethe Aleksandersen

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

 1. Ida sier:

  Så fint! Brun øyesminke fremhever blå øyne veldig godt. Jeg har alltid trodd at jeg ikke kunne legge øyeskygge, men det var fordi jeg bare brukte de elendige svamp-aktige kostene som øfte følger med øyeskyggen… Heldigvis fant jeg noen fine børster fra eco tools :-)

 2. Kaya sier:

  Flott at dere legger ut bilder av personer som er sminket med produktene. Det blir lettere å velge farge, for disse øyenskyggene er beskrevet med franske navn, og dårlige bilder gir ikke rett bilde av hvordan fargene virkelig er. Jeg kunne tenke meg at det gikk an å forstørre bildet av produktene når man har kommet til aktuelt produkt. :)

 3. the princess sier:

  er concealer det beste og bruke før du legger på øyenskyggen? tenkte litt på å finne en god primer, men ser at du ikke har det i nettshoppen..

 4. Heidi sier:

  Så fint! Setter skikkelig pris på disse makeup innleggene :)

 5. ~Lin sier:

  Veldig fint :) Syns det er lekkert med smokey eyes med brunt

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.