Hudpleie, Økologisk, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc

Ukens skjønnhetstips #5: Myke lepper

I ukene fremover vil vi komme med enkle og virkningsfulle skjønnhetstips som vil minne deg på ulike hverdagsritualer for en sunn og vakker hud og et flott hår. Dette er skjønnhetstips du sikkert kjenner til fra før, men som kan være vanskelig å huske på å benytte seg av i hverdagen. Dette blir altså korte og konsise inspirasjoninnlegg med fokus på skjønnhet og velvære i hverdagen!

Håper dere lesere vil dele deres tanker og erfaringer rundt de forskjellige tipsene ved å bidra i kommentarfeltet nedenfor!

Myke lepper

Nok et skjønnhetstips som er superaktuelt nå i den kalde årstiden.

Ukens skjønnhetstips #5: Plei leppene og behold de myke og fine
.

Start med en enkel leppeskrubb du lager selv av 2 ts rørsukker sukker og 1 ts jojobaolje. Olivenolje fungerer også fint. Skrubb i små, sirkulære bevegelser i ca. 10 sekunder før du skyller med vann og tørker med et håndkle. Husk å bruke en eller annen form for beskyttelse etter skrubbingen for å unngå tørrhet og irritasjon. Her er Terre d’Oc Leppepomader perfekt!

Velg Argan for fukt, Shea for næring og Oriental Fig for regenerering. De har alle ulike dufter, og vil etterlate en lett skimrende finish. Husk å smøre leppene jevnlig gjennom dagen for å beholde de myke og fine.

Hvor godt tar du deg av leppene dine?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.