Forhandlere, Helse, Less is More, Økologisk, Velvære

Samisk skjønnhet hos Sarahkkas Beauty

Siden i våres har Sarahkkas Beauty i Hegdehaugsveien (i Oslo) forhandlet vår økologiske hårpleie- og stylingserie, Less is More. Vi har her gleden av å presentere denne særegne og spennende salongen som virkelig er verdt et besøk.

Sarahkas beauty

Det som gjør Sarahkkas Beauty til en unik salong er at dette er Norges første og eneste samiske skjønnhetssalong. For første gang i historien kombineres den flere tusen år gamle nedarvede kunnskapen i en moderne pleie. Her møtes sjelen og kroppen i en skjønn forening.

Konseptet har til hensikt å kombinere moderne skjønnhetspleie med urgamle tradisjoner fra det samiske. Salongens mantra er: Balanse og harmoni med deg selv og naturen.

Less is More hos Sarahkkas Beauty

Innehaver, Astrid Ingebjørg, forteller at de er opptatt av naturlige ingredienser i produktene de benytter i salongen, som også huden kan kjenne igjen når produktene smøres på.

«Det er derfor vi har valgt å ta inn Less Is More. Det lukter natur, grønt og rent når du vasker eller behandler håret med disse produktene. Det er nydelige produkter som man bare må ha og som vi gir terningkast 6!»

Sarahkas Beauty

Sarahkkas Beauty har et bredt utvalg av behandlinger. De tilbyr økologisk hudpleie, frisør, pedikyr, manikyr, vippe extensions, massasje, massasje med healing, massasjeterapi, kopping, healing med urter, sjamanhealing, hårfjerning, brazilian wax med mer. For full oversikt over alle behandlingene, besøk deres hjemmeside for mer informasjon.

Sarahkkas Beauty er sertifisert økologisk frisør- og hudpleiesalong. I tillegg til det brede behandlingstilbudet har de et solid utvalg av økologisk hud – og hårpleieprodukter i salongen for salg.

Sarahkas Beauty

Hos Sarahkkas Beauty møter du fem blide og profesjonelle damer. «Vi elsker kundene våre og vi gjør alt for at kunden skal føle seg vel og velkommen hos oss», forteller Astrid Ingebjørg. «Vi er opptatt av at du som kunde for den beste servicen, pleien og at du er fornøyd med behandlingen og hele totalopplevelsen hos oss.»

Innehaver Astrid Ingebjørg

Du finner Sarahkkas Beauty i Hegdehaugsveien 1, 0352 Oslo (med inngang fra Welhavensgate). Ved timebestilling eller andre henvendelser, kan du sende mail til post@sarahkkasbeauty.com eller ringe de på telefon 400 73 478.

Sarakkas Beauty ønsker deg hjertelig velkommen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Samisk skjønnhet hos Sarahkkas Beauty

  1. Sárahkkas Beauty har jeg vært hos flere ganger. Tatt manikyr og pedikyr. Fått healing, som varmt kan anbefales. Du kommer ut som et nytt menneske etter møte med Astrid Ingebjørg. Anbefaler alle å besøke salongen . Du har lyst å komme tilbake, garantert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.