Acorelle, Green Spirit, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Produkttips, Velvære

Skjønne nyheter fra Acorelle

Vi har gleden av å introdusere noen aldeles herlige nyheter fra Acorelle som er like om hjørnet!

Vi elsker Acorelles Fresh Care Deodorant, og nettopp derfor synes vi det er en fantastisk nyhet at Acorelle nå kommer med en helt ny deodorant! Acorelle kan virkelig sakene sine når det kommer til økologiske og giftfie deodoranter. De er effektive, behagelige å bruke og fri for aluminium, parabener, alkohol og andre lumske ingredienser.

Den flunkende nye økologiske deodoranten fra Acorelle benytter saltkrystaller i kombinasjon med ekstrakt av mjødurt (meadowsweet), og har derfor fått navnet Acorelle Meadowsweet Deodorant. Den er mild, Ecocert-sertifisert og dufter friskt og lett av blomster. Følg med!

Acorelle Meadowsweet DeodorantNeste nyhet vi nå skal avduke er en serie med Body Mists! Body Mist er lette duftsprayer til kroppen som også tilfører et slør av fuktighet til huden. Acorelle har lansert tre vidundrlige dufter som alle tre er Ecocert-sertifisert; Ocean Sage, Pure Harvest og Exquisit Vanilla. Hvilken frister deg mest?

Acorelle Body MistTil slutt har vi gleden av å presentere en helt ny økologisk kroppsskrubb, Acorelle Invigorating Body Scrub. Med sin sommerlige duft og nye forbedrede formel som gir lett og behagelig påføring, fjerner skrubben døde hudceller, tilfører fuktighet til huden og etterlater den silkemyk.

Acorelle Invigorating Body Scrub Nyhetene vil snart være tilgjengelige i nettbutikken Green Spirit!

Hva synes du om nyehtene fra Acorelle?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Skjønne nyheter fra Acorelle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.