Helse, Livsstil, Velvære

Ukens skjønnhetstips #8: Relax – Legg bena høyt!

I ukene fremover vil vi komme med enkle og virkningsfulle skjønnhetstips som vil minne deg på ulike hverdagsritualer for en sunn og vakker hud og et flott hår. Dette er skjønnhetstips du sikkert kjenner til fra før, men som kan være vanskelig å huske på å benytte seg av i hverdagen. Dette blir altså korte og konsise inspirasjoninnlegg med fokus på skjønnhet og velvære i hverdagen!

Håper dere lesere vil dele deres tanker og erfaringer rundt de forskjellige tipsene ved å bidra i kommentarfeltet nedenfor!

Relax

Fem dager til julaften! De siste julegavene skal kjøpes inn, mat skal hamstres, pakker skal deles ut, pentøyet er enda ikke i boks og huset skal skures rent…

Ukens skjønnhetstips #8: Stress ned og pust!
.

Ærlig talt, hvor viktig er det at alt er 100%? Det blir jul selv om ikke taket er vasket og du må bruke samme kjole som i fjor. Fokuser på det essensielle og ta deg en pust i bakken. For hva er det verste som kan skje om to-do-listen ikke er fullført? Legg deg på sofaen med bena opp, ta deg et bad eller et fotbad og slapp av. Prioriter det som er viktigst og fullfør i rolig tempo. Du vil garantert få mye bedre overskudd og en strålende jul.

Vi anbefaler tomtomMAMA Fot & Beingel til slitene føtter og ben som har stått på litt ekstra i en hektisk førjulsperiode. Den friske mynteoljen vil garantert gi deg et løft! Ved hjelp av fem enkle steg får du i denne artikkelen tips til hvordan du kan rense tankene og til å koble av.

Hvordan beholder du roen i førjulstiden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.