Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Sminke, Terre d'Oc

Årets solpudder

Vi ble veldig glade da vi kunne lese at hudpleierbloggeren, Hilde Christina, kåret Terre d’Oc Teracotta Bronzing Powder som sin favoritt, og årets produkt innen solpudder for 2013! Under kan dere lese et utrag fra bloggen hennes.

Terre d'Oc Teracotta Bronzing Powder

«Årets solpudder: Terre d’Oc Teracotta Bronzing Powder

 

Årets bronzer for 2013 oppdaget jeg veldig sent, faktisk så sent at jeg ikke rakk å publisere omtale av den før året var omme (…) .At jeg finner nye favoritter innen bronzer om vinteren er ikke så veldig vanlig, men noen måneder før jul oppdaget jeg Terre d’Oc Teracotta Bronzing Powder, og denne ble raskt en favoritt. Denne har jeg brukt hver eneste dag siden jeg fikk den, gjerne som erstatning for blush. Den gir ikke urenheter, den gir brun farge fremfor orange, og den er også så lys at jeg kan påføre den raskt uten at resultatet blir unaturlig. I tillegg lukter denne utrolig godt og selv om dette ikke har så mye å si for produktets effekt, er det en fin detajl likevel.»

Solpudderet som er økologisk (Ecocert-sertifisert) finner dere her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.