Miljøvern, Mille Ulivi, Naturlig, Økologisk

Mille Ulivi med praktisk refilløsning

Mille Ulivi eksklusive økologiske hudpleieserie kommer i flotte resirkulerte oliventredispensere. Det flotte designet gjenspeiler naturens skjønnhet og selve innholdet, de økologiske kremene. Nå har Mille Ulivi kommet med en praktisk refilløsning!

Mille Ulivi økologisk hudpleie

Når kremen er gått tom i de flotte tredispenserne, kan du kjøpe refill. Pumpeflasken inni tredispenseren kan enkelt fjernes for så å erstattes med en ny. Refill finnes for alle ansiktskremer inkludert øyekrem og serum i Mille Ulivi sin økologiske hudpleieserie. Refillene finnes her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.