Acorelle, Green Spirit, Grønne og skjønne favoritter, Økologisk, Parfymer, Produktanbefalinger, Produkttips, Trender

Sommerlige dufter

Mange ønsker å bytte til lettere parfymer nå om sommeren. Friske, lette dufter finner vi også i Acorelles økolgiske duftkolleksjon, og av våre favoritter kan vi nevne følgende sommerlige dufter.

R of Rose er ideell for deg som ønsker en romantisk, blomstret og fruktig duft. Frisk roseduft er en av de mest sensuelle dufter. Fanget i Acorelle økologiske Eau de Parfum, vil den tidløse blomsterduften fremkalle romantikk, raffinement og klassisk skjønnhet. Parfymen har toppnoter av bulgarsk rose og egyptisk geranium med en lett, fruktig fasett av bringebær. En frisk roseduft som vekker vakre barndomsminner, men er likevel moderne og feminin. Duften kommer også i form av Acorelle Shower Gel og en lettere duftspray, Eau Fraiche.

Sommeredufter

Acorelle Citrus Verbena er ideell for deg som ønsker en frisk sitrusduft. Med sine fruktige toppnoter av sitron og mandarin, blandet med hjertenoter av nyklippet grønt gress, jasmin og neroli skapes harmoni. Citrus Verbena finnes i Eau de Parfum og er nylig kommet i en lettere duftspray kalt Eau Fraiche.

Acorelle Tea Garden er fylt av sol og energi med sitrus og mynte. Med elegante basenoter av te, roseduftende gujaktre og patchouli, toppet med søt sitron og lavendel, opprettholdes en langvarig aura av Zen. Tea Garden finnes som dusjsåpe, i gavesett med Eau Fraiche og bodylotion, Eau Fraiche samt ekte økologisk parfyme, eau de parfum.

Acorelle Tea Garden

Hva blir din sommerduft? Har du allerede prøv noen av disse?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Sommerlige dufter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.