Alphanova, Økologisk, Solbeskyttelse, Sommer

Farget økosolkrem med høy beskyttelse!

Alphanova farget solkremDenne solkremen fra Alphanova med meget høy beskyttelse har en solbrun farge. Nå slipper vi å bli hvite når vi bruker økologisk solkrem med svært høy beskyttelse. Solkremen kjøpes her!

Tips: Er den for mørk, kan du blande den med Alphanova sin solkrem SPF 50+ (produktlink) som alene gjør huden litt hvit etter påføring. Sammen gir de meget høy beskyttelse og en naturlig hudfarge! Fantastisk eller hva?

Ha en strålende dag alle grønne og skjønne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Farget økosolkrem med høy beskyttelse!

 1. Hei,
  Jeg lurer på hvor lenge solkremene virker, dvs. gir beskyttelse. De fleste gangene bruker man ikke opp solkremene i sesongen. Jeg gjemmer de til neste år, da står de mørkt og kjølig.
  Er det Ok å gjøre, eller bør man kaste de, og etter hvor lenge? Er det forskjell på varigheten av vanlige solkremer med fysisk filter og økologiske når det gjelder varighet?
  Finnes det et begrunnet svar?, altså ikke bare synsing – som man leser om i diverse blader.

  1. Hei Kaya,
   Takk for godt spørsmål! All kosmetikk, inkludert solkremer, er merket med et «åpen krukke» symbol på emballasjen. Her står det et tall som indikerer holdbarheten på produktet ETTER at det er åpnet. Holdbarheten går ikke bare på om solfilteret er intakt, men enda mer viktig, om produktet er holdbart i forhold til bakteriespredning og mugg. Det er altså viktig å holde seg innenfor denne tidsperioden for å kunne være trygg på at produktet i det hele tatt er sunt å bruke.
   Holdbarhet etter åpning av produkter varierer fra produkt til produkt og er ofte kortere for økologiske produkter sammenlignet med konvensjonelle produkter som inneholder sterkere konserveringsmidler.
   Så om selve filteret skulle holde lenger enn den angitte anvisningen på produktet er jo egentlig uinteressant, så lenge produktet ikke bør brukes etter den tid. Hvis et produkt er holdbart i f.eks 12 mnd etter åpning betyr også det at solfilteret er intakt.

   Håper det var et godt nok begrunnet svar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.