Hårpleie, Hudpleie, Økologisk, Spørsmål/Svar, Terre d'Oc, Uncategorized

Arganolje-spørsmål

Arganolje

Vi fikk et spørsmål angående arganolje!

«Egner arganolje seg for alle hud-og hårtyper?»

 

Svar:

Det kommer an på kvaliteten. Den rene arganoljen fra terre d’Oc er av en så høy kvalitet at den passer til alle hår- og hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er kaldpresset og økologisk, og på den måten har den beholdt alle sine gode egenskaper. Den passer like godt til tørr og aldrende hud som til fet og blandingshud siden den har balanserende og regenererende egenskaper. Når det gjelder hårpleie passer den best til tørt hår. Den gir glans og masser av god pleie til håret. Til fett hår med slitte og tørre hårspisser, kan en dråpe av oljen brukes helt ytterst i hårtuppene.

Terre d’Oc Argan Pure Argan Oil kjøpes her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Arganolje-spørsmål

 1. Jeg lurer på hva som egentlig er forskjell på Terre d’Oc Argan Pure Argan Oil 50ml og Terre d’Oc Argan Fabulous Anti-ageing Elixir 30ml?

  Forskjellige bruksområder?

  Elixir er mindre og dyrere, hva skyldes det? (Bedre?)

  Til bruk i ansiktet istedet for/som nattkrem, hva anbefales av disse?

  1. Hei Kaya,
   Takk for spørsmålet ditt!

   Hovedforskjellen er at Pure Argan Oil består kun av den beste økologiske arganolje og ingenting annet. Argan Fabulous Anti-ageing Elixir er en herlig mix av den beste arganolje, fikenkaktusolje og daddelekstrakt noe som forsterker anti-age effekten til dette produktet.

   Elixiren har dessuten en nydelig blomstret duft av naturlig opprinnelse. Den rene arganoljen har kun sin egen naturlige duft som er litt nøtteaktig.

   Den rene arganoljen kan brukes alene på huden som ansiktsolje, man kan bruke den til å berike din vanlige ansiktskrem, bruke den som hårolje, til neglpleie m.m
   Elixiren er kun tiltenkt ansiktshuden. Kan brukes alene eller under ansiktskrem.

   Så ønsker du en ansiktsolje som har flere virkningsfulle ingredienser, gå for elixiren. Ønsker du en olje du kan bruke til mer enn bare ansiktshuden, gå for Pure Argan Oil. Ønsker du duft eller ikke duft?

   Arganoljen er dyrebar og eksklusiv i seg selv siden den er så skånsomt fremstilt og alene innehar så mange gode egenskaper på hud og hår. Elixiren er en fantastisk oljeblanding som jobber mer spesifikt med anti-age.

   Håper dette var oppklarende for deg! 🙂

   Ingunn /GreenSpirit.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.