ECO minerals, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Prakisk tips, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Perfekt hud med ECO minerals mineral foundation

Hvordan kan du oppnå perfekt hud og en fantastisk finish med den nye ECO minerals mineral foundationVi har noen smarte tips på veien til det beste resultatet for deg!

 Foundation

1. Finn din fargematch. Riktig farge er avgjørende for en naturlig og et bra resultat. Så sørg for å kjøpe inn flere prøveposer med ulike fargenyanser for å teste ut hvilken som er din perfekte match.

2. Riktig påføring. Bruk en god kabukikost og ta kun litt foundation på av gangen. Hell litt foundationpulver i lokket (eller hvis du kun har prøver, hell litt i en tom beholder eller skål), snurr kabukibørsten i begge retninger i beholderen og tapp av overflødig foundation. Bygg heller dekk ved å påføre flere, men tynne lag.

3. Godt grunnlag. Når peelet du huden din sist? Det sier seg selv at døde hudceller gir en grå og gusten hud. Peeling vill ikke bare fjerne det, men øke blodsirkulasjonen og fremme en naturlig og frisk glød. Husk derfor å peele huden to ganger i uken, det gir et fantastisk makeupgrunnlag. Tips: Sjekk ut Pomariums fantastiske groumetpeeling for ansiktet her.

4. Under sminken. Hva har du under foundationen? Veldig mange opplever å bli «tørr i maska» med mineralfoundation. Og det var derfor så mange som elsket terre d’Oc sitt mineralpudder – det ga en så næret og fresh finish som ingen før hadde sett maken til. Her er et tips for å få samme perfekte finish. Bruk gjerne ditt vanlige serum og dagkrem først og la det trekke inn. Har du tørr hud eller har linjer vil litt ekstra næring kunne hjelpe foundationen til å fremstå mer naturlig på huden. Tipset går derfor på å massere inn noen dråper arganolje eller en liten klatt med sheasmør på huden. Her anbefaler vi terre d’Oc sine produkter (se linker for mer info). Disse oljene vil ikke bare pleie huden, men vil blande seg med mineralpigmentene og på huden vil det skape en næret og frisk finish som om det hadde vært en foundationkrem man hadde brukt. Et genialt tips som er verdt å dele videre. Men husk å bruke arganolje eller sheasmør av beste kvalitet og det har vi i terre d’Oc sine prdukter.

5. Siste finish. Har du tendenser til å bli blank i T-sonen? Da kan det være lurt å gå over med et strøk foundation i Flawless-kategorien. Denne foundationtypen gir en matt finish og vil absorbere overflødig olje. Ha den eventuelt med i vesken slik at du kan «pudre nesen» når behovet melder seg.

Håper disse tipsene var nyttige!

Eco Minerals

ECO minerals mineral foundation kjøpes her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Perfekt hud med ECO minerals mineral foundation

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.