Hudpleie, Nyhet, Økologisk, Terre d'Oc, Velvære

Nyhet: Terre d’Oc Honey

Lansering: Terre d'Oc Honey

Terre d’Oc utvider med en flunkende ny hudpleiekolleksjon. Denne gangen er det honning, økologisk lavendelhonning fra Provence som er den sentrale råvaren. Økologisk honning har den fordelen at den er helt fri for plantevernrester, ivaretar sine gode egenskaper og lettere tas opp av huden. Honning virker revitaliserende på huden. Lavendelhonning er utrolig rik på vitamin B, C og E, og har nærende, mykgjørende og reparerende egenskaper.

I Terre d’Oc sin nye kolleksjon finner vi en nydelig 2 i 1 massasjebalm og lotion, en fantastisk body scrub, en nydelig bodybutter i praktisk liten klikk-klakk boks, et lekkert såpestykke samt fine gavesett med enda flere honning-produkter. Se hele utvalget her!Terre d'Oc Honey Gentle Soap

Nå kjører Green Spirit introduksjonstilbud på hele serien. Tilbudet varer ut oktober måned.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Nyhet: Terre d’Oc Honey

  1. […] Terre d’Oc utvider med en flunkende ny hudpleiekolleksjon. Denne gangen er det honning, økologisk lavendelhonning fra Provence som er den sentrale råvaren. Økologisk honning har den fordelen at den er helt fri for plantevernrester, ivaretar sine gode egenskaper og lettere tas opp av huden. Honning virker revitaliserende på huden. Lavendelhonning Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.