Alphanova, Økologisk, Solbeskyttelse

Har du prøvd Alphanova solkrem?

Alphanova sun SPF50+ creme teintée hiver

Har du prøvd Alphanova sine økologiske solkremer? De finnes i mange varianter til baby, kids, voksne og til og med farget solkrem sånn som denne på bildet! Det karakteristiske med disse solkremene er at de er helt fri for kjemisk filter (som verken er heldig for huden eller miljøet). Solkremen stopper solens skadelige UV-stråler med fysisk mineralfilter. Du finner selvsagt ikke parabener, mineralolje eller syntetisk parfyme i disse. De er Ecocert sertifiserte og helt trygge. Finner dem på Green Spirit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Har du prøvd Alphanova solkrem?

  1. […] Har du prøvd Alphanova sine økologiske solkremer? De finnes i mange varianter til baby, kids, voksne og til og med farget solkrem sånn som denne på bildet! Det karakteristiske med disse solkremene er at de er helt fri for kjemisk filter (som verken er heldig for huden eller miljøet). Solkremen stopper solens skadelige UV-stråler med fysisk mineralfilter. Du finner selvsagt ikke parabener, mineralolje eller syntetisk parfyme i disse. De er Ecocert sertifiserte og helt trygge. Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.