Hagestell, Hus og hjem, Lag selv, Økologisk, Prakisk tips

Kjøkkenhagegleder

«På tide å få de første frøene i jorden!» skriver Inger Marie i sin miljøblogg, Miljøvalg i Hverdagen i dag. 

Blogg 037

Det er ENDELIG på tide å starte arbeidet med kjøkkenhagen. Paprika og chili bør sås nå, siden disse trenger god tid for å utvikle seg. God jord, noen frø og et lyst vindu er det som trengs. I stedet for å kjøpe inn masse små potter, bruk det du finner, en gammel eggekartong eller papprull fra en tørkerull for eksempel. Sistnevnte klippes i mindre biter, klipp til litt avispapir, og bind det fast. Enkelt og greit. Disse kan også plantes rett i jorda etterpå siden avispapiret i bunnen løse seg opp i våt jord, og røttene kommer seg lett gjennom.

Blogg 012

Bruk det du finner, vær kreativ og gled deg til egendyrkede grønnsaker om en god stund. Følelsen av å ha utrettet noe slikt selv er fantastisk og vel verdt innsatsen. Ingenting smaker bedre enn grønnsaker fra egen hage eller balkong!

Kilde og bilder: Miljøvalg i Hverdagen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Kjøkkenhagegleder

  1. […] Det er ENDELIG på tide å starte arbeidet med kjøkkenhagen. Paprika og chili bør sås nå, siden disse trenger god tid for å utvikle seg. God jord, noen frø og et lyst vindu er det som trengs. I stedet for å kjøpe inn masse små potter, bruk det du finner, en gammel eggekartong Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.