Helse, Kosthold, Oppskrifter, Sommer, Vegetar

Bakt søtpotet med vegetarfyll

Denne vegetarretten er utrolig smakfull, næringsrik og lettvint! Det eneste du trenger er søtpotet, kikerter, tomat, tomatpuré, spinat og det du ønsker av krydder og smakstilsetninger.

IMG_2250(Beregn én søtpotet per porsjon)

Skyll søtpotetene og skjær et snitt langs den ene langsiden. Deretter bakes de med aluminiumsfolie midt i ovnen på 200 grader, i 1-1,5 time (avhengig av størrelsen). På slutten av tiden stekes kikerter litt i panna – smak til med det du ønsker. Jeg har brukt mye hvitløk, gurkemeie, chili, cayennepepper og koriander. Kutt opp tomat og spinat og ha dette i panna med kikertene sammen med en t-skje tomatpuré. Når søtpotetene er ferdig, åpnes de ved snittet. Press litt plass inni de med en teskje, og tilsett fyllet fra panna. Nå har du et smakfullt vegetarmåltid proppfullt av næring. Dette er også perfekt sommermat nå i grillsesongen!

Skrevet av Neneva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Bakt søtpotet med vegetarfyll

  1. […] Skyll søtpotetene og skjær et snitt langs den ene langsiden. Deretter bakes de med aluminiumsfolie midt i ovnen på 200 grader, i 1-1,5 time (avhengig av størrelsen). På slutten av tiden stekes kikerter litt i panna – smak til med det du ønsker. Jeg har brukt Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.