Acorelle, Hårfjerning, Hjemmespa, Hudpleie, intim, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Sommer, Velvære

Få perfekt barbering med økologiske produkter

Det er sommer, huden skal frem og er det én ting som er sentralt nå – så er det barbering! For å få en myk og behagelig barbering trenger man noe som myker opp hårene og lar høvelen gå lett over huden. De fleste bruker en eller annen form for barberskum eller babyolje til dette. Dessverre er mange av disse produktene fulle av kjemikalier, noe som kan skape irritasjoner i huden og også være skadelig for kroppen. Alt vi påfører huden taes opp i blodomløpet, så det er definitivt viktig å passe på innholdet i det vi bruker på kroppen. Heldigvis finnes det naturlige produkter også for dette formålet, og det får du på GreenSpirit.no!

 

17540424-origpic-2295b9.jpg_0_0_100_100_300_300_85

Til barbering kan du nemlig bruke Acorelle Baby Cleansing Gel som er en økologisk, såpefri vaskegel. Denne gelen er hypoallergenisk med fuktighetsgivende økologisk aloe vera, lindrende termisk kildevann og økologisk sikoriekstrakt. Denne er også super som barbergel, myker opp huden og hindrer ubehag.

17541542-origpic-ac58cd.jpg_0_0_100_100_300_302_85

For å forhindre inngrodde hår, betennelser og urenheter som følge av barbering kan du bruke Acorelle Ingrown Hair Treatment. Denne sprayen har en mild eksfolierende virkning og stimulerer cellefornyelsen, fjerner døde hudceller og er fuktighetsgivende. Den renser huden med økologisk honningekstrakt og motvirker hudirritasjon. I tillegg inneholder den økologisk aloe vera som beroliger huden etter hårfjerning. Bruk på områder hvor du ønsker å unngå inngrodde hår.

Husk også å bruke en god barberhøvel, og bytt blader regelmessig for optimal barbering. God sommer!

Skrevet av Neneva

2 thoughts on “Få perfekt barbering med økologiske produkter

  1. […] Det er sommer, huden skal frem og er det én ting som er sentralt nå – så er det barbering! For å få en myk og behagelig barbering trenger man noe som myker opp hårene og lar høvelen gå lett over huden. De fleste bruker en eller annen form for barberskum eller babyolje til dette. Dessverre er mange av disse produktene fulle av kjemikalier, noe som kan skape irritasjoner i huden og også være skadelig Les mer […]

  2. […] om vegetar/veganmat, dyrevern, helse og kosthold, og har også skrevet et innlegg om blant annet barbering med økologiske produkter og en oppskrift på hvordan du kan lage din egen kjemikaliefrie universalspray nå i det siste. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.