Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet, Sommer

NYLANSERING: LESS IS MORE ELDERFLOWER SALT SPRAY

Elderflower-salt-spray-2

Det er sommer og du har nettopp kommet tilbake fra stranden med hår som er rufsete, fyldig og full av tekstur. Det ser uanstrengt, kult og edgy ut uten engang å prøve. Selvfølgelig er du motvillig til å vaske det! Tross alt, hvem elsker ikke denne laid back beach looken?

Du kan imidlertid med litt hjelp fra noen økologisk hårpleieprodukter gjenskape badeferie-looken, uten strand og bading. Vårt nåværende favorittprodukt for å skape beach looken hjemme er Elderflower Salt Spray fra Less is More, som nettopp er lansert. Det er ikke lenger noen jag å måtte ta en dukkert i sjøen, det er jo dessuten uaktuelt om vinteren! Her er grunnen ….

Produktet: Less is More Elderflower Salt Spray er en naturlig teksturskapende og fuktrik stylingspray som gir håret struktur, volum og fylde, med en matt finish. Den er super for alle hårtyper og perfekt for å tilføre det lille ekstra til fint eller slett hår. Takket være det lette holdet, er dette det ideelle produktet for å gjenskape løse, rufsete beach-bølger. Den fungerer like godt til å skape romantiske oppsatte frisyrer og vakre fletter, i tillegg til å holde håret på plass – et must for håret på kommende sommerbryllup!

LessismoreIndex

Pluss, vi liker at det er styling og pleie i ett: bortsett fra å gi deg en beach-babe looken, tar den vare på håret og hodebunnen også med essensielle ingredienser som inkluderer bergsalt fra Altaussee for volum og definisjon, Aloe Vera for lindring og fukt, og anti-inflammatorisk hyllebær frøolje for å beskytte og gi næring. 100% sertifiserte økologiske essensielle oljer av svarthyll, petitgrain clementine og appelsinblomst, gir saltvannssprayen en herlig oppløftende duft: delikat blomstret, med friske sitrusnoter. Spesielt liker vi hvor humør-oppløftende og styrkende klementinoljen virker inn. Det er ikke sjøvann, men noen sprayer av denne i håret gjør oss like fornøyd og vakker!

Vi elsker: Salt – Selv om alle ingrediensene er fantastiske, elsker vi spesielt saltlaken som kommer fra det mineralrike og rene saltavleiringene fra Altaussee i Østerrike. Det gir håret definisjon, tekstur, fylde og volum.

Elderflower-Salt-Spray-600x350

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.