Forhandlere, Green Spirit, Økologisk

Reindyrka i Bergen

Reindyrka er en av våre grønne forhandlere og det er på tide med en presentasjon av denne flotte økobutikken som er å finne i Bergen. 

Reindyrka er en heiløkologisk dagligvarebutikk med fokus på lokale varer. Butikken ble startet høsten 2010 av gründerdamene Anne-Line Randal og Anja Eilertsen.

«Me har i tillegg til mange store og meir kjende leverandørar innanfor det økologiske segmentet óg mange små produsentar som leverar til butikken vår. På denne måten kan dei nå ut til fleire kundar gjennom heile året. Dette er me veldig stolte av å vere med på. Hjå oss kan ein enkelt og greit få kjøpe varer frå Bondens Marked kvar dag, så lenge småskalaprodusentane har nok varer på lager.» forteller gründerne.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Videre forteller de at butikken er heiløkologisk, noe som vil si at de stiller krav til produsentene at de må produsere på økologisk vis, med hensyn til jord, dyr og mennesket.

«Me har eit stort utvalg av frukt og grønt. Ulike typar kjøt frå ulike lokale leverandørar, både okse, gris, kylling, kalkun, for å nevne nokon. Me har óg villaks og anna fisk frå fjordar nær oss» forteller Line og Anja.

Butikken inneholder alle dagligvarer du kan tenke deg at du treng. Tørrvarer, barnemat, vaskemiddel, meieriprodukter, hudpleie, baderomsartikler, bøker, iskrem, drikke osv.

Gründerne forteller videre: «Me har fokus på varer i lausvekt. Det er viktig å bidra til mindre emballasjeavfall og matkasting, at folk kan kjøpe den mengda dei faktisk treng. Me støttar opp om gjenbruk, det er ein viktig del av vår filosofi og tankegang i den daglege drifta. Me er ganske stolte av å kunne tilby både sukker, ris, quinoa, svisker, mandlar, tørka frukt, bananchip m.fl i lausvekt. Og sidan største del av grønt og fruktavdelinga vår ikkje har plastemballasje rundt kvar enkelt vare, kan du óg her velge varer i lausvekt og ta med din eigen emballasje. Me tilbyr óg refill på både oppvaskmiddel, klesvask og husvask.»

Av økologisk kosmetikk finner dere merker som Alphanova, Acorelle, terre d’Oc, ECO minerals og Organic Island Shell Lip Balm hos Reindyrka.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Er du i Bergen, kom innom for en Reindyrka og glad handel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Reindyrka i Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.