Kosthold, Mat, Vegansk, Vegetar

Sunn kveldssnacks – enklere får du det ikke

 

I dagens innlegg skal dere rett og slett få et tips til noe som er kjempegodt å lage seg på kvelden hvis man har lyst på noe godt, men ikke ønsker å skeie ut med godteri eller andre usunne ting. Det eneste du trenger er sjampinjong, salt og pepper! Kutt opp sjampinjongen i biter etter ønsket størrelse, og fres i panna. Tilsett ønsket mengde av salt og pepper. Smaker nydelig, og er så sunt! Bruk gjerne olje for å gjøre det vegansk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.