Helse, Kosthold, Mat, Vegetar

Blomkålsuppe

Denne fantastiske, velsmakende suppa inneholder masse god næring for kroppen og er enkel å lage! Hele kål-familien har kreftbekjempende egenskaper, og løk er full av immunstyrkende plantestoffer. Er det noe du derfor bør få i deg for å holde deg sunn og frisk er det disse to matvarene fra planteriket.

Du trenger:

  • 2 blomkål
  • 10 cm purre
  • 1 løk
  • 1 pakke matfløte
  • Grønnsaksbuljong

Kok blomkål, purre og løk sammen med en terning grønnsaksbuljong til det blir mørt. Mos deretter med en stavmikser, og tilsett matfløte. Krydres med cayennepepper og chilli for ekstra smak. Enkelt, sunt og godt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.